Dolgozunk
 
Megtekintés

Bemutatkozás

A SIMOVILL márkanév több mint 50 éve elkötelezte magát az energiatakarékos világítótestek és rendszerek gyártására. A simontornyai 24 000 m2-es telephelyen folyik a lámpatest és alkatrész gyártás, összeszerelés.

A hagyományosan magas minőségű termékek választékát folyamatosan új lámpatestek, világítási rendszerek bővítik a jövőben.

A fényforrásgyártók legújabb fejlesztései fokozatosan bekerülnek kínálatunkba. A fénycsöves, kompaktfénycsöves rendszereknél egyre népszerűbbek a fényerő-szabályozható rendszerek, automatikus jelenlét és megvilágítás függő vezérléssel is (igény esetén).

A LED (light emitting diode) napjainkra megérett az általános világítás szintű alkalmazásra is. Az egyre jobb fényhasznosításnak és speciális jó tulajdonságainak köszönhetően egyre bővül az alkalmazhatósági köre a félvezető alapú fényforrásoknak, így újabb és újabb termékkör lámpatestjeit szereljük LED fényforrással is.

A SIMOVILL a termékei gyártásához elsősorban európai országokból származó, kiváló minőségű alap-anyagokat és alkatrészeket használ fel. Minden egyes termék egyedi tesztelésen és vizsgálaton esik át, a vállalat ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer alatt működik.